Hur kan människor ens tro att jag skulle ge upp jakten på rättvisa gentemot Eva-Marree och barnen? Skulle de själva göra det om de mist ett barn via ett mord?

Jo, en del tycks göra just det – iallafall utåt – för att omgivningen kräver detta!

Det finns allt för mycket felaktigheter när det kommer till mordet av min dotter för att jag bara ska sätta mig och säga ” Jaha, ok, jag ger mig väl då”.

Detta är inte bara mina ord, Dokumentären säger detsamma, Mr M William Phelps säger detsamma: Här har begåtts sådana grova övergrepp att det måste komma fram i ljuset! Mr Phelps är inte den som tar sig an vilka fall som helst i sin podd, men när han hörde om mordet på Eva.. Marree blev han rasande. ( Hans egna ord ). Podden är mycket stark, mycket kritisk mot svenska systemet. Återigen ska vi betänka att det begås mord på kvinnor – ffa sexarbetare – i USA varje minut, så det ska ju verkligen till något extra för att en person som Phelps, som arbetat med detta i 20 år, blir så berörd att han tar upp detta fallet.

I 9 år har jag kämpat för upprättelse för min dotter och hennes barn. Något Mr Phelps förstått. Han har också förstått vilka krafter som försökt tysta mig – inklusive min egen familj. ( Om man nu kan kalla dme det efter vad de gjort.) Fram till nu har jag skyddat mina s.k syskon och systerdoter till stor del, ibland har ilskan pyst ut som ånga som bara måste ut för att inte koka över. Men hela sanningen? Nej, den har aldrig berättats. Linda och Kevin kallar det ” hat ” när jag berättar sanningen – och jag kan förstå dem på ett sätt: Hade jag bettet mig som dem hade jag också gjort allt jag kunnat för att kalla det ” hat” och misskreditera den som berättar. Är man som de, direkt inblandade i mordet på sin egen systerdotter och kusin, ja då vill man nog inte att det ska komma ut.
Kalla det gärna ” hat ” – men vänta tills ni läst deras egna ord, hört vad de egentligen gjort. Sedan kan ni döma mig om ni vill. Jag känner inga som helst åtaganden att tiga längre, i 9 år har de där tre gått omkring och fiskat sympatier för ett mord de investigerat! Samtidigt har de attackerat mig obärmhärtigt på ffa Flashback och IRL – allt för att skydda sig själva. För hur skyddar man sig bäst från andras frågor, om inte genom att med alla medel försöka få bort ljuset från sig själv?

Så, vem ska jag börja med? Linda & Kevin? radarparet som är livrädda för sanningen? Eller Madeleine, som valt att dölja vissa relevanta saker i rädsla för att framstå som ” dålig kvinna ” – den stämpel hon satte på min dotter då hon ringde sociala?

Vi får se…