Jag känner att nu, när ” I Sverige finns inga horor” snart har premiär, att det är dags att reda ut visa saker som sprids via media – både “etablerad” och privata sociala media. I synnerhet vänder jag mig till Lars Säfström på SVT. Anledningen till detta är, att han är den första som jag med säkerhet vet beskyllde Ovidie för att utnyttja mig,manipulerat mig mm, enbart för hennes egna syften att driva en oppinion gentemot den svenska sexköpslagen.  Inget kan vara längre från sanningen. Men brydde sig Lars Säfström om sanningen, när han la fröet för så många att jag utnyttjats? Att jag inte vet mitt eget bästa? Svaret är såklart: nej, det gjorde han inte. Han antog att det måste vara så. Utan att bry sig om att ens gräva det minsta i fallet, så visste han alltså att jag bara var en marionette, som utnyttjades på synnerligen förfärligt sätt! Och, som sagt, andra etablerad media och privatpersoner hoppade på detta tåg och en slags häxjakt tog sin början. 

Så är det alltså inte.
Ovidie kontaktade mig i juni2016 och ville följa upp vad som hände efter mordet på Egva-Marree , ett mord hon själv skrev om då det skett. Hon såg även reaktionerna världen över – då Eva-Marree ju var känd världen över under sitt aktivistnamn Petite Jasmine. ” #justiceforjasmine ” flög över världen – sedan tvärtystnade det. 
Jag försökte kämpa för att hålla mitt löfte till Eva-Marree – men det var som att springa in i en stenmur om och om igen. Till Ovidie kom…
Ganska snart, så bestämde hon att hon ville följa upp efterspelet av mordet ffa, då det ju är ett mord som skiljer sig från mängden på så många plan.

Den 1O:e juli träffades vi utanför Norrtälje, för att samtala och spela in en trailer. ( Ovidie hade fått osedvanligt kort tid på sig att få ihop en trailer och en hållbar berättelse värd att filma). Trailern godtogs och antogs.

Så började själva inspelningen. En extremt jobbig och känslomässigt sönderslitande tid. För oss alla. Det var så många gånger vi fick avbryta för att någon av oss fyra: Jag, Ulf, Ovidie eller Corentin bröt samman. Vi påverkades alla starkt alltså. Det var inte någon kylig, kall icke-känslomässigt arbete från Ovidies sida. Tvärtom: hon blev chockad över allt hon fick veta, b.la via journaler från sociala och vårdnadsrättegångar. Varenda del av dokumentären är verifierad sanning i form av socialas journaler, domstolspapper etc etc. 

Det fanns inget utnyttjande eller manipulerande – om man inte tänker tanken att vi utnyttjade varandra med ömsesidigt samtycke!  Jag för att hålla mitt löfte – Ovidie för att berätta sanningen. Just det: sanningen. Sanningen om ett Sverige ingen vill kännas vid – därför är det lättare att säga att Ovidie utnyttjade mig för att ” attackera Sverige” och jag likaså, fast som en tomboll utan egen vilja.

Jag blir arg, ledsen och upprörd varje gång jag hör dessa anklagelser, liksom jag blir förbannad på folk som Gunilla Madegård , som anser att dokumentären ” ju kan tjäna som syfte att avskräcka unga tjejer från att börja sälja sex”. Dvs: G.M menar att här ska tjejer/kvinnor skrämmas å det grövsta med att de hamnar i helvetet på jorden och slutligen blir brutalt mördade – OM de skulle välja att sälja sexuella tjänster som SW. Man kanske kan se filmen som så? Om man medvetet ochg med vilja missar budskapet i den helt?

Svenskar bosatta utomlands som sett den, vill också stoppa den. Varför? Jo, för den visar ett mörkt Sverige långt från det perfekta land de vill ska finnas på var mans näthinna vid blotta nämnandet av ordet ” Sverige”.

Ovasett: Nu kanske jag retar upp SVT, när jag publicerar dessa mail – men med den kampanj de kör, så vill jag visa exakt hur de ” resonerar”. Och minns, när ni läser dem – att dessa är av den “trevligare” sorten.