Efter jag insåg att obduceringsbilderna på Eva-Marre cirkulerar på nätet, skrev jag ju ett ilsket inlägg ang att obduktionsbilder släpps med FUP.

DETTA MÅSTE JAG KORRIGERA!!

Efter att ha ringt runt till diverse instanser, något jag är den första att erkänna jag borde gjort direkt, så fick jag veta att dessa bilder ALDRIG NÅGONSIN SLÄPPS TILL ALLMÄMHETEN! 

Många av dem jag talade med blev direkt chockade när jag berättade om den omfattande byteshandel med obduktionsbilder på mördade barn och kvinnor ( kanske på mördade män också, det vet jag inte, för jag såg enbart namn på barn och kvinnor.) 

Obduktionsbilder får inte ens behållas på datorer, utan läggs direkt på USB, i ett försök att förhindra de kommer ut. Detta efter debaclet med Arbåga-barnen. När det kommer till FUP, så tas de bort och läggs i mappar som är sekretessbelagda forever.

Så, att sådana bilder finns “ute” tyder på att ett allvarligt brott begåtts, och de som har tillgång till bilderna: släktingar, advokater, obducentpersonal, polis, de som jobbar inom rättsväsendet – bland dessa finns grova brottslingar som säljer bilderna! Ja, för det är ett grovt brott. Liksom det är ett grovt brott att obehörigt inneha dem och sprida dem. 

Nu skyltar knappast dessa nekrofil / pedofiler med vad de är för äckelkryp, men det kan som sagt vara din nära släkting, din nära vän, en bekant etc etc. 

Det är så vidrigt att ens tänka tanken att någon sitter och säljer dessa bilder, i synnerhet som det är mer sannolikt att personen är någon i förtroendeställning än att det är en släkting, som sysslar med detta! 

Jag hoppas att dessa äckel blir påkomna, de tror sig nämligen vara säkra bakom sina Flashbacknick, de tror det är omöjligt att spåra dem. Och att de och de as som säljer bilder en dag får sitt straff. 

Berörda instanser blir mer och mer medvetna, vilket kommer försvåra denna sjuka handel, då säkerheten kommer ses över om och om igen tills inga läckor finns mera.