Jag vet inte om det är en ny “trend”, eller om jag helt enkelt inte velat inse/ förstå / kunnat föreställa mig det, men jag trodde förundersökningar var sekretessstämplade för evigt. Så är inte fallet alltså.

Att domarna blir offentliga är inte något konstigt, men att släppa förundersökningar till allmänheten? I dessa står ju ex alla vittnens namn, adresser,födelsenr etc.  Och som om inte det vore nog, så släpps tydligen brottsplatsundersökningen med bilder från obduktionen!

Det sitter alltså sjuka individer och tittar på obduktionsbilderna helt lagligt, skriver sjuka sexuella anspelningar på dessa bilder!

Jag minns hur jag kände när jag hörde om barnen i Örebro, hur bilderna från obduceringen spreds. Av det som sades då, trodde jag att detta var olagligt. Och sedan Eva-Marre mördats, har detta varit en skräck: att dessa bilder ska hamna i allmänhetens händer på något vis. Jag har inte sett dessa bilder, vill inte se vad odjuret gjorde mot henne, det jag såg när jag tog farväl vid kistan var mer än nog. Och nu får jag alltså veta att bilderna sprids på nätet – fullt legalt ( efter vad jag läst och förstått). Och dessa sjuka kommentarer om hur dessa omänniskor, varelser sitter och har sexuella drömmar! OM MIN MÖRDADE, SÖNDERHUGGNA DOTTER, LIGGANDES PÅ ETT OBDUKTIONSBORD!!!

Och jag gråter och undrar om denna yttre mardröm någonsin ska ta slut, den skapad av näthatare, sjuka nekrofiler och sjävrättrådiga sk människor.

Nej, det är inte bara bilder på Eva-Marre som sprids och fantiseras om, det är bilder på Engla, på Jessica, på Helen – ja, på många mördade barn och kvinnor!

Det värsta är, att just dessa personer som gömmer sig bakom nick och tror sig vara onåbara, kan vara din granne, din son, din far, en annan nära släkting eller vän.

Men varför, varför? Hur kan dessa bilder bli offentliga? Hur kan det tillåtas att mordoffer VÅLDTAS OM OCH OM IGEN??!! Och hur mycket ska vi anhöriga behöva ta av dessa övergrepp på våra älskade? Ni sätter mördaren i fängelse, ni skyddar honom på alla sätt, med alla medel. Ger honom hjälp via psykologer och mediciner, ni låter honom diktera villkor. Men vi – offer och anhöriga – kastas åt sidan som gamla sopor som måste döljas pga era brister att skydda de som mördats. Ni skamlägger oss genom att vända ryggen till och säga att iom rättegången är över så är ALLT ÖVER och vi anhöriga ska ” glömma” den/ de vi mist så brutalt. Samtidigt lämnar ni ut bilder på våra sargade mördade barn / systrar / mor etc för alla som vill, att beskåda. För att våldtas om och om igen!

Ni kastar ner oss i den bottenlösa ensamhetens mörker, och fortsätter trampa ner oss.

Och ni som älskar att läsa FUP och se bilder på mördade sargade barn och kvinnor: HADE NI NJUTIT LIKA MYCKET OM DET VAR ER SYSTER, MOR , DOTTER????

Hade ni klarat av att höra det om dem, som ni skrivit om andra? Skulle ni vilja att ERA barn en dag skulle hitta bilder på sin mördade mor, syster – med era kommentarer? 

Jag hoppas vid gud att mina barnbarn ALDRIG kommer hitta och se detta! Vilket blir svårt att undvika då ni länkat till deras mors namn! 


( och ja, jag kan skriva så, eftersom ni redan ställt till med denna obotliga skada.)