20140411-122308.jpg

Jag fick för ett tag sedan reda på att den gode man min son hade 2010, som var ansvarig för att min son hamnade hos den kvinna som startade alla händelser som ledde fram till mordet på Eva-Marree – tagit sitt eget liv genom att skjuta sig själv. Jag kan inte säga att jag kände någon sorg över detta besked, då han svindlat min son, skadat honom allvarligt genom att alliera sig med Linda.

Men det fick mig att tänka på hur döden följer i hennes spår. Nu är två människor avlidna som en direkt följd av att ha umgåtts med henne, trott hennes lögner. Min familj är skadad för all framtid pga hennes framfart. Två små barn har mått dåligt i åratal och fortsätter må dåligt pga hennes handlingar. Dessa två små barn miste sin mamma under traumatiska förhållanden inte bara en gång utan två – tack vare henne. Första gången pga hennes falska anklagelser, då soc tillsammans med polis stormade in i Eva-Marrees lägenhet och slet barnen ur hennes famn. Anklagelser som soc sedan inte kunde verifiera eftersom Linda gjorde sig onåbar efter “lyckat arbete”. Hon kanske inte kan lastas för socialas fortsatta linje att dölja sanningen om sina grova tjänstefel till varje pris – men faktum kvarstår att hon var den pådrivande startaren av de som senare hände. Liksom i fallet med Åke ( Gode mannen ), så föll hennes lögner så naturligt att folk tog dem för sanningar – sociopater har ju den förmågan, även om de inte kan hålla lögnerna vid liv länge utan att bli genomskådade. I dessa två fall blev detta genomskådande dödliga.

Är hon nöjd nu, honspindeln? Nej, hon kommer inte nöja sig förenns jag också är död. Det har jag svart på vitt. Hon driver hatkampanjer gömd bakom sin brors rygg, låter honom ta smällarna – för hon är ju oskyldig, eller hur? Eftersom hon inte syns.

Undrar om Åkes familj håller med? De som miste sin far, sin make,sin son….

Visst, han var ett svin – men – hans familj har inte förtjänat detta.

Orsaken till hans självmord? Han stod inför att ställas till rätta för det han gjort mot min son. Svindeln, den själsliga skadan. Inte på mitt initativ utan på Överförmyndarens, som efter 4 år började se på fallet i sig.

Hur stoppar man en sociopat? Ska flera dö i hennes spår?

Ja, vi må ha samma föräldrar – men mer är det inte. jag har inga “syskon-känslor” för denna sjuka människa – bara ett brinnande hat och ett enormt förakt. I hela mitt liv har jag drabbats av hennes vansinne – men så fan att jag kommer tillåta det fortsätta.

Ja, jag må vara en hemsk människa som öppet skriver om detta – men då får det vara så; att jag är en hemsk människa. Men innan någon dömer mig, så skaffa alla fakta först.

Ett smakprov på denna “friska” människas handlingsätt. Min dotter ringde henne och bad gråtandes om hjälp då barnen togs från henne. Vad svarade Linda: Nej jag tänker inte hjälpa dig, jag har hjärtproblem och bryr mig inte”. Här säger hon själv att hon visste allt var lögn – allt hon behövt göra var att lyfta luren och berätta sanningen – men ack nej…

Eva-Marree0008-003 Eva-Marree0009