Hur många sidor som skriker ut detta finns inte på FB? Problemet är att så många av dem inte är det minsta seriösa, utan handlar enbart om att gnälla på rasister och fascister. Missförstå mig inte – jag är så emot både rasism som fascism som man kan vara.

När någon sådan grupp på FB får in någon som verkligen utsatts personligen för näthat och rasism och som inte bara gnäller för gnällandets skull – utan vill ha till en förändring, ja då ifrågasätts personen å det grövsta! Ord som att ” detta är inte möjligt därmed en lögn” , ” kolla källan innan ni sprider vidare ” osv. Och personen som ifrågasätts länkar till sidor med fakta – ja då är personen inte välkommen. För ingen, absolut ingen – utom dessa självutnämnda experter ( som aldrig råkat ut för rasismens fula tryne direkt emot sig ) kan ha rätt!

Fejkade historier har större värde än sanningen.

Det värsta är att de är för dumma för att ens fatta att de spelar dem de säger sig vilja bekämpa för ett bättre samhälle rätt i händerna! De visar exakt hur tandlösa och klolösa de är.

Inte konstigt att de grupper som ÄR seriösa drunknar och försvinner i mängden – eftersom de inte är på jakt efter antal medlemmar, utan verkligen kämpar för det de tror på!

Ett ex:
Detta ansågs inte som “rasistiskt nog ” eller ens “sant” – för nu är det fullt upp att gnälla på GBG-inlägget. Källan anses inte trovärdig ( dvs jag eftersom jag länkade till intevjun med mig ) för ” är det ens möjligt att dessa rasister sjunker SÅ lågt?” Jag lämnade gruppen, men skickade denna länk till admin där och bad henne upprepa att det jag “sagt” är lögn, och att förklara exakt HUR detta är ” för lite rasistiskt”. Precis som jag förväntat mig kom en massa bortförklaringsdravel – men inget konkret.

http://www.metro.se/nyheter/fejkad-mordhistoria-spreds-pa-facebook/EVHmli!fuPADqpa3HR32/

Jag är rädd för mina barnbarns skull, som ska växa upp i ett allt mer rasistiskt land. Ett allt mer hatiskt land. Ett allt mindre tolerant land. Redan nu har Sociala satt dem i en familj att bo – som skäms över att de är mulatter! Det var iallafall det intryck de gav mig då kvinnan beodrade mig att inte lägga upp bilder på mina barnbarn “eftersom deras hudfärg kan reta folk”.

Och sedan har jag ju dessa “vänner” som klagar och gnäller på “svartskallar” – som delar rasistiska inlägg, och som gnäller på mig då jag blir förbannad och ifrågasätter detta! Som kommer med, som de tycker, välgrundade argument för sin smygrasism : Jag är inte rasist men…!

Att detta sårar mig och gör mig så jävla ledsen, för att dessa “vänner” inte ens kan respektera att mina barnbarn räknas till dessa “svartskallar” iom sin hudfärg gör ont i min själ: För om inte ens dessa “vänner” kan respektera mig som mormor  till dessa två underbara barn- vilken respektlöshet kommer då inte mina barnbarn möta i sitt sociala nuvarande och kommande liv?