Jag är 48 år och kommer förmodligen inte bli 49 år.

I ett år har jag försökt hålla mig upprättstående, hålla mig på benen, kämpa vidare. 

Hålla löftet jag gav Eva- Marree både före mordet och när jag satt vid hennes öppna kista och höll min hand över hennes kalla små händer och grät. När jag strök henne över den kalla kinden.

 

Att jag skulle kämpa för hennes barn och för att hon ska få upprättelse.

 

Det är ett löfte jag inte kan hålla.

 

Från dag 1 ljög de om mordet – allt de sa var lögn – utom att de var Joel som mördade henne. De har behandlat mig totalt respektlöst på alla plan. Jag fick inte ens ut förundersökninen – och då Jari ( advokaten= ifrågasatte detta fick han det svar som varit standard från start: ” Varför ska hon ha den”?

Ja, hel tiden har det varit

1 Varför ska HON ha den eller det
2 Vi måste inte förklara oss inför DIG

 

De har försökt stoppa begravningen – nu får inte barnen ens veta var deras mamma är begravd ” för de ska ändå inte åka till hennes grav, de har inget där att göra”.

 

Ett års trakasserier från Västerås Barn och Ungdom efter det brutala mordet på min dotter – inte ett enda ” beklagar” utan tvärtom. 

 

Märdarens familj är så mycket viktigare för barnen att ja tät kontaktt med, men vad fan – det är ju synd om dem eftersom det var deras son/bror som så kallt och brutalt SLAKTADE min dotter och bestal barnen på sin mor.

 

Först bestal Västerås kommun min dotter på hennes barn – sedan stal de modern från barnen.

 

Men det är tydligen helt i sin ordning – för ingen i svensk media VÅGAR granska detta. Så jag förutsätter att de ansvariga inom svensk media i tysthet håller med om att detta system är inte mer än rätt och att så här SKA det gå till!

 

Nåja – kära Västerås Barn och ungdom – så har ni ett nytt liv på erat samvete. Eller vad skriver jag? ” På erat samvete”???” NI HAR JU INGET SAMVETE, INTE EN ENDA AV ER SOM JOBBAR DÄR – ÄNDÅ GNÄLLER NI OCH VILL BLI KALLADE MÄNNISKOR!

 

Hoppas vid alla makter att ni snart faller på eran egen stolthet och arrogans!

 

Och bli inte arg Eva- Marree – men jag klarar inte mer….

 

54442edfce7c9d38af49f8df6ea06fc9