Västerås kommuns ” anledning” till att de ständigt bryter sina löften om att jag ska få träffa mina barnbarn är densamma som från dag 1 efter mordet:

Du känner inte dem och de känner inte dig

Nej, jag har aldrig träffat mina barnbarn. Hur skulle jag kunnat det? När flickan föddes hade jag och Eva-Marree en djup konflikt mellan oss, samma när sonen föddes året efter. Ett faktum som många drägg dragit på stora trumman om, utan att ens veta den bakomliggande orsaken. En orsak som var mellan mig och min dotter och så kommer förbli. Det viktiga är inte att vi hade en djup konflikt, utan att vi tog oss genom den och fick ett än starkare band mellan oss!

Jag har försökt få dessa myndigheter att förstå det de egentligen redan vet, nämligen att det är självklart att jag och barnen inte träffats och lärt känna varandra eftersom Joel bedrev umgängessabotage och inte ens deras mamma fick träffa dem! Så hur hade de då tänkt att jag skulle fått träffa dem? Joel hatade Eva-Marree och han hatar mig.
Att de ens använder sig av detta som ett ” skäl ” att hålla isär oss??

Jo, jag vet att myndigheterna är rädda att jag ska få en god kontakt med barnen, för de kan ju berätta om sina liv… Det liv myndigheterna tvingade dem leva i: missbruk och misär hos en barnporrsurfande våldsman!<

Skulle jag sitta och fråga ut barnen? Nej, aldrig! Jag vet ärligt inte hur jag skulle hantera att höra dem säga det jag läst de berättat, annat än att jag i ett sådant läge måste maskera alla känslor som kan förstärka deras sorg och smärta. Att noga akta mig att låta dem ens ana det hat jag känner gentemot Joel.

För, som Eva-Marree alltid sa: Oavsett vad som händer är Joel deras pappa.

Ja, jag kan säga jag känner en viss tillfredställelse att Joel åkt på stryk i häktet och att han nog inte får det så lätt – för att uttrycka det milt. Men skulle jag säga eller påskina det inför barnen? ALDRIG!

Jag vet också att folk ( och jag vet vilka ni är ) ringt till dessa myndigheter och ” orosanmält ” inför att jag ska träffa barnen. Vad vinner ni på det? Hatade ni Eva-Marree så innerligt att ni nu vill skada hennes barn än mer? Sorgligt nog för er kommer ni lika långt på det som Beskow kom när han skulle gräva upp ” bevis på Eva-Marrees tragiska barndom” , dvs ingenstans. Orsaken att han inte hittade dessa ” bevis” är för att de inte finns – snöpligt för er va?

Jag är mamma till en mördad mamma, mormor till 2 nu moderslösa barnbarn och inget någon gör kan ändra på detta. Ingen kan ta ifrån mig eller barnen våra biologiska band.
Fast jag önskar någon kunde ändra på detta, för då vore jag en mamma till en levande mamma och mormor till 2 barnbarn som vore trygga hos sin mamma nu >