Många har frågat mig varför Eva-Marrees FB-sida stängdes ned helt. Jag ska försöka förklara varför.
Sidan hade gjorts om till en minnessida, något en mycket nära och kär vän till E-M hjälpte mig med. En väninna som hjälpte och stod E-M väldigt nära. Även hon blev bestört när sidan försvann och frågade ” varför “.

När jag fick dödsattesten skickade jag in den till FB med önskemål att sidan skulle förbli en minnessida. Jag fick några timmar senare svar från FB där de bad att få stänga ner sidan omedelbart pga ” anstötliga och rent hemska kommentarer”. Nu kunde inte jag läsa alla kommentarer på hennes sida, dels pga blockeringar och dels pga hennes inställningar, men jag vet att bl.a. En person hängde ut en totalt oskyldig man som den som våldtagit min dotter förra våren. Denna person blev tillsagd av både mig och denna vännina till E-M ( kallar henne ” P” ) och båda blev vi genast blockade av den som skrivit inlägget. Men det fanns mer; allt från rasistiska inlägg till inlägg om att ” hon var ju bara en jävla hora som förtjänade att mördas” ( det sista fick jag veta vem som skrev: en person som utgav sig för att vara min dotters ” vän” – en person som satt och skrek att hon nu måste läggas in på psyket för hon ville bara dö eftersom hennes ” bästa vän mördats”. Ingen i E-M’s absoluta närmaste vänkrets visste ens vem denna person är, som påstod sig stå E-M så nära. Och jag vet vad E-M själv sa om denna person.)
Hursomhelst , FB ville av hänsyn till E-M stänga ned sidan, och på de grunder de angav sa jag ja. Jag hann inte informera någon om detta, för knappt hade FB fått det mailet så var sidan nedstängd och borta.

Så några få patetiska personer förstörde för så många!

Samma personer som förstörde den sidan har ifrågasatt hur jag bara någon timme efter jag fick beskedet att min dotter blivit mördad, öppnade denna sida. Jag har förklarat det en gång förut, men säger det igen : för att hennes alla vänner och bekanta skulle få en sida att kunna skriva och ställa alla frågor de hade/ har. För att ha en sida att kunna ventilera allt rörande detta hemska som hänt.

20140313-221538.jpg