Det äcklar mig när jag får höra att Linda ” The great pshyco” Smith försöker dra personlig snyftsympati av mordet på min dotter.

Ja, rentutsagt gör det mig så rasande att jag vill skrika rakt ut!

Varför detta då? Jo, de som läst bloggen tidigare vet att jag inte drar mig för att berätta vad denna hemska människa gort mig och mina barn i åratal – något jag varit tyst om i åratal också. På så sätt har jag faktiskt skyddad denna hemska människa, men no more!

Vad hände då sommaren 2010? 

1. Hon såg till att Eva-Marree blev av med sina barn, och därmed la grunden till vägen som ledde fram till detta brutala mord. Hon hade täta kontakter med Joel där hon hetsade på honom gentemot Eva-Marree. ( Jag har mailen kvar med Joels egna ord om vad Linda sagt till honom.)

2. Hon lurade min handikappade son att komma till henne – allt i ” hemlighet ” och i samband med dåvarande gode mannen och skolan som hon fullkomligt ringde ned med falska anklagaleser och fria fantasier. Miin son tillbringade några sommarmånader hos detta monster. Enligt hans egna berättelser efteråt fick han ingen mat, utan gick ut med en grannens hund så bjöd grannen honom på McDonalds så han fick i sig mat! 

Han kom tillbaka till östersund 30 – 40 000 kr fattigare, och det visade sig att gode mannen gett linda både bankort och internetbankens dosa och koder till Linda – en dosa och ett kort som aldrig dök upp igen.

Min son försökte ta livet av sig genom att hoppa från Frösöbron – där han stod naken i – 30 graders kyla länge innan en person fick honom till sjukhus. Efter att ha legat med värmefilt och värmedropp i 2 timmar hade han en kroppstemeratur på 35 grader!

Nu, efter 4 år – har han vågat berätta om de sexuella övergrepp hon ( ska ha ) begått gentemot honom. Han har berättat i detalj om händer i hans byxor och även fullbordade samlag. Allt detta är givetvis polisanmält. Han må vara handikappad, men han är inte dum – och alla som känner honom vet när han hittar på och när han talar sanning.! 

3. Hon ställde till det så att – utan min och min mans vetskap – stod våra liv bokstavligt stilla. Det var av en ren slump vi upptäckte detta. Det var en anmälan utan gudsnåde från denna sjuka människa, som var så allvarlig att våra liv blev helt pausade från alla håll. Så fort vi fick vetskap om detta kontaktade vi chefsåklagaren, som på några få dagar la ner denna utredning gentemot oss som pågått i över 8 månader – då han läst igenom allt hon sagt sa han rent ut att det var den värsta smörja han läst och med dessa grova – och obefogade – anklagelser borde vi gjort en motanmälan. 

 

Ja, sommaren 2010 satsade hon fullt ut på att krossa hela min familj. Och mer därtill.

När min dotter mördades så var det absolut viktigaste för henne vad en tidning skrivit om var jag var född – inte att Eva-Marree mördats alltså – utan var jag är född! Inte en enda gång på dessa snart 8 månader har hon hört av sig för att höra hur det är, hur det går. Inte en dag tillbringade hon i rättsalen, varken under tingsförhandlingarna eller hovrätten.

Ja, jag förbjöd henne och hennes bror att närvara vd begravningen – för jag visste att dök DE upp skulle det lätt kunnat bli bråk – då många, för att inte säga alla – som närvarade känner ett hat gentemot vad hon gjort.

Men sitta och kvida för att få sympatier – det går bra? Äckligt är bara förnamnet!

Vad hennes egna barn berättat tänker jag inte ta upp här, av hänsyn till dem. Det är deras berättelser att berätta.

Och innan ni skriker upp om att jag inte visar dem hänsym, så ska ni kanske ta och tänka efter: Visade hon mina barn hänsyn och respekt? Nej, hon gjorde ju inte det. Det är bara fråga hennes barn vad hon genom åren sagt om mig till dem. och kontra detta med att fråga mitt enda överlevande barn vad jag sagt till honom om henne…..

Låt henne ta fram alla papper hon har som belägg för det hon säger, så lägger jag fram alla jag har – det är så enkelt att ta reda på var sanningen ligger.

Eva-Marree hade haft ett allvarligt samtal med Kevin förra maj/juni – hon satt alldeles bedrövad härhemma och återgav detta samtal. Kevin hade då sagt att det var faktiskt sant att Linda och han under alla år amvänt mig som deras lilla slagpåse, och att de förnedrat och ljugit om mig. Hans exakta ord hade varit bla ” att din mamma var våran hackkyckling”.

PÅ Eva-Marrees fråga varför Kevin fortsatte och inte bröt med Linda, fick hon till svar att Linda ju var alldeles ensam och behövde honom då ingen ville umgås med henne. Stackars lilla Linda då! 

Kanske det är så att som man bäddar får man ligga?

Ja, bra jobbat Linda!