Är det för mycket begärt att ni tittar på denna filmen? Delar den? Hjälper till att sprida ett viktigt budskap?

Är det fr att det inte handlar om barnmisshandel och djurmisshandel – utan om ” simpla horor” som ni inte vågara sprida och agera?

Här mördas sexarbetare världen över och ingen bryr sig – pga ren flathet, stigmatesering, fördomar. Men ni väljer blunda för detta passar inte in i eran världsbild.

En hora är tvingad till att sälja sexuella tjänster – de är nerknarkade hjärndöda traffickingoffer – inte intelligenta vältaliga människor utan drogproblem! Med ett väl fungerande socialt liv uta misär. Nej, herregud! Sådant kan ju bara inte förekomma!
Det ska vara tvång och misär på alla sätt och vis, annars raseras hela eran världsbild tydligen!

Under hela denna tid, från Eva-Marree mördades, så har tidningarna nästan uteslutande utgått från Joels advokats svammel och Joels “sida” av detta hemska – som om han vore offret. Ingen har vågat skriva om Eva-Marree som offret, det är så fegt och så rentutsagt jävla vanisnnigt som det kan bli!
Gjorde vartenda ett av de 31 huggen mindre ont på henne för hon var sexarbetare? led hon mindre? Hade hon mindre dödsångest då han högg henne i EN MINUTS TID DÅ HON VAR VID FULLT MEDVETANDE! LED HON MINDRE DEN SISTA MINUTEN I LIVET DÄR HON LÅG PÅ MARKEN OCH DET SISTA HON SÅG VAR HUR ANNICKA ELMES HÄNGDE UT GENOM FÖNSTRET RAKT OVANFÖR EVA-MARREE MED EVA-MARREES SON I FAMNEN SÅ HAN SÅG ALLT?????
De säger att det sista som försvinner när man dör är hörseln: om detta är sant så HÖRDE Eva-Marree hur denna Annika Elmes skrek åt den kvinna som tagit min dotter i famnen ” Strunta i henne och kom och hjälp min kollega istället!”
Kan ni tänka er min dotters tanke vid detta? Skräcken hon redan kände, och som ökades vid sekundsnabba tanken att bli övergiven?

Ja, min dotter var sexarbetare – hon stod för det, slogs för rätten att få behandlas som en människa och inte en stereotyp avfällning ( såsom myndigheter och, tyvärr måste jag säga, så många av er, såg och ser på henne.)

Mina tankar går också till den vackra Dora, som 10 dagar innan mordet på Eva-Marree, brutalt mördades i Turkiet. Jag kände inte henne – men önskar jag gjort. Ytterligare en intelligent och vacker kvinna som fallit offer för det meningslösa våldet, just bara för att det anses som obetydligt att mörda en sexarbetare, för med vilken rätt har de ens att existera?

Dags att vakna upp nu och inse vad som pågår! Sluta blunda! Lägg bort era fördomar och lär känna människorna bakom de fördomsmurar ni byggt upp: jag lovar att ni skulle känna er urbota dumma när ni inser vilka varma, godhjärtade, intelligenta, vältaliga sociala människor det handlar om. Många med så mycket mera kunskap att föra sig och uppföra sig än den ” ordinarie lilla Svensson” – som ändå anser sig sitta med rätten att döma!