Helt seriöst alltså, vart är detta land på väg?

Svenska Amnesty ihop med de som kallar sig feminister, ja i min lilla värld är det väl de som går i spetesen för ” svenska feministrörelsen” och på något sätt ska representera denna, Gudrun och kompani alltså, skriker högt och blir vansinnigare än hönor i en hönsgård när en tupp släpps in ( ursäkta dålig formulering och lågvattenshumor ) när det ” läcker ut” att Amnesty´s London avdelning eller vad man nu ska kalla det, faktiskt vill jobba för sexarbetares rättigheter och ökade säkerhet. Men det är ju otänkbart ur alla synvinklar! Hur vågar de skymfa den svenska modellen som är så jävla enastående bra att världen borde anamma den – inte komma här och komma med andra idee´r!

Inte ska väl horor av något slag ha rättigheter? Rätt till sin egen kropp? Att fritt förfoga över sin egen kropp? Vad är det för dumheter??!! varför kan inte alla dessa förbannde horor nöja sig att kn***a runt med krogragg vareviga helg – och gärna då med en på fredagen och en annan på lördagen ( så länge det är ” gratis” så spelar ju antalet liksom ingen roll – det blir ju mera “jämlikt för alla” på så sätt.) Men vänta, stopp, backa! Så fort en tjej blir bjuden på en drink – eller en kille blir bjuden på en sådan – och kvällen avslutas i sänghalmen som små kaniner, ja men då räknas det ju som prostitution! Så fort betalning sker på någotdera sätt: via drink, öl, pengar eller annat så är det prostituion. En ” vara ” eller pengar ges i utbyte mot sexuella tjänster.

Detta gör nu att varenda krogragg så begår ena parten ett brott mot lagen, eller kanske båda gör det om de bjuder varandra på varsin drink/öl? Och vi får inte glömma självskadebeteendet! Eller gäller bara den ” regeln” de som nyktert väljer att sälja sexuella tjänster? Och undantar krograggens upprepade mönster med ” en ny varje helg – eller två nya varje helg”? Att på fyllan kn***a runt är ju rakt inte själskadebeteende på något vis – eller? Och en sak till: hur många krogragg släpar med sina kvällsnöjen hem och hoppar i säng med sina barn hemma? Sovandes i rummet bredvid – får man ju hoppas att det är i ett annat rum iallfall. och vad för intryck får dessa barn av att vakna upp med ett nytt ansikte i hemmet minst 2ggr/ veckan?

Allt detta medans den ” fördömda frivilliga sexarbetaren ( horan) ” aldrig i sitt  liv skulle utsätta sina barn för detta! ( Iallafall inte de jag fått äran att träffa på, samtala med , disskutera med under de senaste 6 månaderna.)

Men nu är jag bara novis, så jag ska ju bara knäppa igen – typ….

Så har vi detta med aborter. Är det verkligen sant att tusentals människor protesterade emot nya strängare abortlagar – eller tom förbud mot aborter – i SVERIGE??? Hallå, när blev Sverige katolskt då? Missade jag detta nya 30-åriga krig mellan protestanter och katoliker helt?

Men jag föreslår att vi inför häxjakt igen också. Gärna med masshysteri som ” på den gamla goda tiden då det begav sig”. Nu tvivlar jag dock på att startskottet kommer heta Gudrun – åh nej – fel namn: Gertrud hette tösen som startade den svenska häxprocessen – men är det en slump namnen är snarlika 😉 Då skiljer åldern betydligt mera på dessa två 😉 . Nåja, men jag tvivlar på att denna Gudrun/Gertrud har en avundsjuk feg fosterbror som kommer skrika om att gudrun/Gertrud kan gå på vatten minsann! Och det är ju något enbart självaset Jesus kan – så alltså – om nu någon köper detta med vattnet ändå , ja då finns det inga tvivel: Fan är i farten igen!

Nedan följer en liten lista på lämpliga staraff för ” häxor”

 • DanmarkBränning på bål.
 • EnglandHängning. Bränning på bål förekom dock i enstaka fall. Detta gällde även nuvarande USA, som då var en engelsk koloni.
 • Frankrike: Bränning på bål eller halshuggning. Bränning på bål förekom som regel för dem som ansågs ha störst skuld i brottet.
 • Island: Bränning på bål för män och dränkning för kvinnor.
 • Nederländerna: Bränning på bål.
 • Norge: Bränning på bål.
 • Polen: Bränning på bål.
 • Portugal: Bränning på bål. Det förekom också att den dömde garotterades (stryptes) före bränning.
 • Saudiarabien: Halshuggning.
 • Schweiz: Bränning på bål. Det förekom även att den dömde halshöggs före bränningen.
 • Skottland: Hängning. Bränning på bål förekom i vissa fall.
 • Spanien: Bränning på bål. Det förekom även att den dömde garotterades före bränning. Detta gällde även i det då spanskaBelgien och Latinamerika.
 • Sverige: Halshuggning. Liket brändes sedan på bål. Bränning på bål förekom dock i enstaka fall före 1668 och två fall därefter.
 • Tjeckien: Bränning på bål.
 • Tyskland: Bränning på bål. Det förekom även att den dömde halshöggs före bränningen.
 • Ungern: Bränning på bål.
 • Österrike: Bränning på bål. Det förekom även att den dömde halshöggs före bränningen.

Ja, och som vi kan se då: såväl som inom EU, så utanför EU är straffen desamma på ett ungefär. kanske detta kan bli den nya Svenska modellen?
Ganska praktiskt egentligen för Sveriges kommuners del: det blir fan så mycket lättare att kidnappa barn och sätta i fosterhem när man så lättvindigt kan röja ev protesterande föräldrar och släktingar ur vägen!

Fast: jag kan inte låta bli att fundera på Feministiska ledaren i detta land….. blev det inte lite mycket nattvardsvin där ett tag månne? Som brände en och annan cell förmycket, så Sverige blev katolskt och aborter helst ska förbjudas, införande av spöstraff, skampåle och liknande igen för de som lever “I synd utan att veta sitt eget bästa”. Och kidnappning av barn är ju som bara OK, för fattiga arbetslösa och låginkomsttagare som inte följer kommunernas riktlinjer hur orimliga de än är ska fanimej inga barn ha!