Tags

,

För mig är det så obegripligt att folk kan sitta och verkligen gå igång på att skriva skit på ex Flaschback och andra sidor.

Ja jo jag vet att jag inte borde bry mig, men när jag märker att människor jag inte trodde alls var den typen som läser allt skit som står där och tar det för sanning, och sedan liksom “lättar på skynket” och visar att : jodå jag läser det som står och jag tror på det.

Det är upp till var och en att tro vad den vill.

Folk, som faktiskt måse jag säga, knappt kan ta hand om sig själva – ska sitta och tala om för mig vad och hur jag ska göra! Hur jag ska känna, hur jag ska reagera.

 

Den dagen ni själva får beskedet att erat barn är mördat, den dagen ni sitter där i rättsalen och ser mördaren helt oberörd, iskall. Den dagen ni i detalj får höra hur mordet gick till, höra och se vittnen kämpa för att få fram orden och berätta vad de sett och hört. 

Den dagen kan ni komma till mig med era “goda råd”  som mestadels består i att ni förnedrar, förringar och visar sådan brist på sympati och förståelse att det är skrämmande!

Jag orkar inte hålla er upp med peptalks längre – och det får jag skit för?

 

” Ja men gud människan är labil ju!” säger ni.

Ja men vad fan tror ni egentligen? Att detta bara är en bagatellartadhändelse? Som jag borde kommit över nu! 

Ta reda på vad sorg är – kom sen tillbaka och säg att jag är labil!

Och att ni inte ens fattar hur detta sliter på hela familjen, då är nu dummare än jag trodde!

Kan ni inte bara lägga ner nu och låta mig få skriva om min dotter?

Hädanefter får ni söka erat rampljus någonannanstans! Jag ska inte behöva ägna dag efter dag att försvara mig, min sorg, min smärta – mitt liv pga eran oförmåga att förstå!