Tags

Jag hade aldrig kunnat drömma om att mordet på Eva-Marree skulle ge upphov till ett så enormt massivt skitsnack på forum såsom Flaschback! Eller överhuvudtaget för att säga sanningen.

Vad får dessa patetiska människor ut av detta? Om det nu är mig de hatar så ( fast många av dem inte ens vet vem jag är IRL ), varför då ge sig på min dotter? Om det är min dotter de nu hatar så fruktansvärt, så varför ger man sig på en som avlidit och inte kan försvara sig? Och när jag dessutom vet namnen på några av dessa som skriver som mest hatiska inlägg blir det ännumera svårgreppat egentligen!  

Enda orsaken jag kan se för detta beteende är att de helt enkelt vill åstakomma så mycket skada de bara kan, genom att sparka på en som ligger. Och för att nå sitt mål, så skiter de i vem eller vilka de sårar och skadar på vägen. Som jag nämnt tidigare så är detta inget nytt för mig, Linda Smith har ialla är gjort allt i sin makt att skada – inte bara mig – utan alla som hon anser har gjort henne fel – dett inkluderar även hennes egna barn. I hennes fall skrämmer och hotar hon och lockar med “belöningar” för att få känna sig omtyckt och “älskad”. Att ex lova donera en njure till en svårt sjuk bror är lätt – att lova ja! –men att hålla det? Nej det är det ingen som tror på, utom möjligen hennes bror som har en sådan stark önskan att få må bättre. Ett effektivt sätt att binda honom i sitt ledrep och hålla honom där.

 

Men vad är detta? Sitter jag här och skriver “skit”??

Nej, jag gör faktiskt inte det, jag skriver av ilska och hat gentemot dem som så öppet hånar. Och tillskillnad från skitsnack och mytomani ( som dessa personer ägnar sig åt ) så kan jag backa upp allt med bevis. Skillnaden på sanning och mytomani är att talar man sanningen så håller man sig till samma “historia” och kan dessutom påvisa och lägga fram bevis för uttalanden. En mytoman kan inte göra detta då allt är en fabricerad “sanning” som enbart existerar i personens egna skalle.

 

Nåja slut på detta nu, låt svinen vältra sig i sin smuts, för de tycks tror att på så sätt ser ingen ” skiten under skiten”…..

 

Blir istället en blogg till, nu rakt på om annat.