Detta var alltså meningen att vara em blogg om min dotter, men – precis som vanligt – när vissa personer blir avslöjade för vad de är – så förvandlas det hela till en stridsplan.

Då haglar beskyllningar såsom “lögnare ” och annat.

Varför?

Jo för dessa “perfekta” människor tål inte att sanningen kommer fram – för dem finns bara en sanning: de är oskyldiga små lamm och jag det skyldiga svarta fåret. Men oturligt för dessa personer, så finns så mycket att publicera och så många personer som sett/hört dem, så hur de än försöker polera sina glorior, så förblir de svarta och buckliga.

 

Denna ” Kurt ” trodde inte jag publicerar alla kommentarer, undrar av vilken anledning han trodde så? Förövrigt känner jag ingen “Kurt” alls…..

Jag är inte rädd för sanningen, tillskillnad från dessa ynkliga personer.

Visst, jag hade kunnat valt att bortse från dem helt, men orsaken att jag inte gör det är för att de följer samma mönster år efter år.

Dessa – som anklagar mig för lögn – sitter på flashback och skriver så fingrarna glöder – en massa skit om min dotter, och mig.

Att de skriver om mig är en sak – men att skriva sådana lögner och förtal om en avliden person som inte kan försvara sig, är inte bara ynkligt utan förkastligt!

Och intelligensnivån på dessa är ju uppenbar, då denne “Kurt” skriver att Jag skrivit om prostution, vilket jag inte har.

Min dotter var sexarbetare, något hon själv valde. Hon var en upperclass escort, modell, poledancer. Och ja, jag var och är stolt över henne! Jag accepeterade och älskade henne precis som hon var – något jag vet att ni inte gjorde. Ni fördömde henne, men att ta hennes pengar var inga problem!

Och tro mig: jag kommer avslöja er totalt och till 100% för de as ni är. Tror någon av er på fullt allvar att ni kan skada mig igen efter detta??? Efter att ha begravt min mördade dotter!

Och “Kurts” kommentar visar så tydligt på hur dessa människor fungerar: helt i avsaknad av empati.