Ja, jag är så jävla trött – rentutsagt ( och förlåt min dåliga svenska ) på att vara “snäll ” och “förstående”.

På den sida jag öppnade till minne för min dotter på FB , RipEvamarreeTabithaSmithKullander , skrevs en kommentar igår som gjorde att jag såg rött. En förmodligen i allas ögon – som inte är insatta – bara är en ” vanlig oskyldig kommentar”. Men för mig är den inte det, och personen som skrev den är mycket väl medveten om att just det hon skrev skulle få mig explodera!

Denna falska männsika har mage – efter allt hon gjort mig och min dotter tillsammans med en person som hon vet jag hatar , skriva ” Han skulle ha låst in för gott , men det är bättre än inget . Mina tankar går till Eva , dig och din älskade syster️ “.

Som sagt en tillsynes oskyldig kommentar när man inte vet bakgrunden….

Låt mig förklara:

Jag har ingen syster i den meningen att för mig är hon död. Och i all synnerhet har jag ingen älskad syster.

Den person som åsyftas är en renodlad psykopat som i åratal förpestat mitt och mina barns liv. För att inte tala om hennes egna barns liv!

HON är den bakomliggande orsaken till upptakten , som avslutades med detta grymma mord! Vi talar om en männsika som inte ens dragit sig för att gömma sig bakom sin egen dotter , som låtit sin egen dotter få bära skiten för att Eva-Marreees barn blev tagna från henne! HON låg bakom denna grundlösa anklagelsen till myndigheterna i Västerås om att min dotter misshandlade och torterade sina barn. Hon har med egna ord gått ut på FB och sagt att hon visste att allt var lögn i dessa anklagelser – men då min dotter gråtandes bad denna person berätta sanningen fick hon luren i örat och ett rått ” jag tänker inte hjälpa dig “. Denna person var en som min dotter litade fullt ut på, denna psykopat band min dotter tätt till sig och ljög ihop en hel historia om mig i en period i min dotters liv då hon var som mest sårbar av olika anledningar.

Denna sociopat har haft ÅR på sig att rentvå min dotter genom att lyfta luren och ringa myndigheterna och berätta att allt bara var en lögn – men gjorde hon det? NEJ!

Men, vad 17 – läs själva hennes egna ord, och observera 3 saker:

1. Hon tvekar inte en sekund att smutskasta sin egen dotter

2. Hon säger själv här att hon visste allt var en lögn

3. Hon avslutar snabbt all konversation när min dotter ifrågasätter och vill ha en förklaring

 

Eva-Marree0008-003

 

https://alwaysriseagain.files.wordpress.com/2013/11/eva-marree0009.jpg

Bättre än så här kan jag inte få till det, men om man klickar på inläggen kan man förstora och läsa bättre.

Denna person är en mycket sjuk människa, hon är dessutom alkoholist – något hon beskyller sin dotter för här bla.

 

Så nej, någon ” kära syster ” existerar inte! För mig är denna falska slyna död.

När min dotter blev mördad ringde denna sjuka människa mig – inte för att beklaga sorgen eller fråga om det fanns något hon kunde göra – nej, hon ringde för att bråka över en så trivial sak som att en tidning skrivit att jag var född i England! Oh, hon och hennes bror tog såååååå illa vid sig att det stod så!

Att min dotter – i realiteten hennes systerdotter alltså – just blivit brutalt mördad saknade betydelse för henne – det absolut viktigaste var att denna tidning skrivit “fel” och DET fick henne att må såååååååå jävla dåligt!

Låter väl sunt och friskt?

Ja, detta är ett hatinlägg. Ja, jag hatar denna psykopat mer än ord kan beskriva.

Ja, hon har i åratal gått in för att krossa mig, när det inte gick, gav hon sig på min dotter och hennes barn – och senare även min handikappade son, så till den grad att min son var mycket nära att ta livet av sig!