I Sverige så har etiskarådet bestämt att dokumentären icke är lämplig för svenska folket att se. WOW! Liksom, nej det är ju klart att svenska folket inte får se de övergrepp som sker i detta land. Jisses! I detta land ska medborgarna skyddas för sanningen, till varje pris.

Saken är nu den, att både SVT och Svenska Amnesty International, lyckats reta upp dels ett av Europas ( och världens ) största filmdokumentär- concern och ett antal andra länders Amnesty avdelningar. Kanske inte så smart av dem nej…
Franska ambassaden är likaså inblandad i det hela nu, så “mina” allierade att få ut sanningen även i detta land, växer i takt med att Sveriges Television, Svenska Amnesty, Regeringen mfl gör bort sig utomlands.

Det tragiska i det hela är, att Svenska myndigheter och instanser, själva inte inser allvaret i deras agerande i alla försök att tysta mig, att försöka få dokumentären att ” försvinna” etc, att de inte ser eller märker att det finns andra länder som håller ögon och öron öppna mot Sverige.

Och än är det som sagt inte över. För trots Sveriges alla försök att tysta ned allt, så kommer saker ske redan i höst. Och många många står beredda att bevisa hur allt varit, hur allt är.

Det hade varit smartare av detta land att istället erkänna de grova brott mot mänskliga rättigheter som pågår, istället för att försöka dölja dem och visa upp en fasad utåt om våran härliga demokrati och underbara yttrandefrihet, rätten att få vara sig själv. Den där bilden Sverige älskar att måla upp utåt, ni vet. Men som under ytan är en stinkande pöl av förtryck genom b.la myndigheter, som getts en sådan makt att de gång på gång krossar familjer som de inte anser passar in i mönstret. Ja, för så är det, dessa myndigheter styr våra liv via hot, lockelser och mutor. Ffa via hot.
Hot om att “ta” dina barn från dig om du inte gör som de säger och vill. Blir du misshandlad av en man, kan dessa myndigheter ta dina barn pga att du LÅTIT dig misshandlats.
Denna sanning som myndigheterna är livrädda för ska verkligen komma ut och bli synlig för alla.

Radioinslaget jag var med, skapade enorm respons hos lyssnarna. Jag har fått tagit del av responsen ( givetvis anonyma för mig) av några lyssnare, liksom jag fått del av responser och många nya kontakter från utomlands, på dokumentären. Och till skillnad från vissa icke namngivna personer, så har dessa människor förstått att det inte handlar om konspirationsteorier odyl, utan att det är vad det är: sanningen.