smiley

Det finns två ämnen som man inte får tala om utan att det blir ett jädra rabalder

1. Sex.

2. Det sk. Ockulta.

Du får prata om sex – så länge det håller sig till de vedertagna politiskt korrekta regler som finns. Men om du går utanför dessa ramar som omger de politiskt korrekta reglerna, så är det Tabu! 

Att tala om sexarbetare ( i vardagligt lättfattligt språk: horor ) är inte passande. För vi vet ju alla att sexarbetare är antingen offer för trafficking eller – om det är självvalt – så är de likförbannat ett offer. Påstår du något annat så vet du inte själv hur korkad du är…

Jag menar; hur skulle världen se ut om någon sålde sex av den enkla anledningen att personen ifråga gillar att knulla?! Det vore ju emot alla naturlagar – eller hur? För om någon nu säljer sexuella tjänster för att de tycker om sex för sexets egen skull – så måste ju de som köper sexuella tjänster likaledes vilja ha sex för sexets egen skull. Och det är precis lika onaturligt! För att inte tala om alla stackars män som tvingas betala! 

Finns det något annat område som just inom den sk “sexindustrin” som lyckas utmåla alla inblandade parter som både offer och förövare i en och samma person? 
Kvinnan är förförerska och leder den stackars mannen i fördärvet – samtidigt som hon är offer för mannens rovlystnad.
Mannen är en predator som livnär sig på dessa stackars kvinnliga offer – samtidigt som de är offer för dessa kvinnor – som frestar mannens (naturliga) lustar.

Inom det ockulta har det blossat upp en enorm ström av mediala människor. Falska profeter skulle jag kalla dem.

De livnär sig på människors dåliga mående och härjar hänsynslöst omkring. Men det får man inte säga – i synnerhet när man själv är häxa! Och att vara häxa har ju inget med det ockulta att göra – och allra minst med det andliga att göra. Nej, se andevärlden är en separat del – och ve den som säger annat när de allsmäktiga FB-profeterna talat!

Jag har testat några ( ett antal ) självutnämnda “diplomatiserade” ( det ni! Medium med certifikat och diplom – garantin för att de är “äkta!) och 9 av 10 rapar upp färdigställda protokoll, eller luskar och letar efter information på nätet som sedan levereras som  “information som kommit till mig via andevärlden”.

Jag ser det som en skrämmande utveckling, alla dessa falska medier som gör trasiga människor beroende av sig! Herregud! En del människor kan inte ens fungera om de inte först talat med “sitt medium”! ( och betalat dyrt för det dessutom).

Men som sagt: inga av dessa ämnen får man tala om….

Vilket jag ändå gör och kommer fortsätta med! Likaså kommer jag fortsätta praktisera det jag praktiserar och stolt säga:

JAG ÄR EN STOLT HÄXA!