Quotation-Laurie-R-King-fear-hate-tears-cool-Meetville-Quotes-149795

Vad jag menar är att jag har magsår som redan en gång spruckit och jag var nära att inte överleva det. Detta var på hösten 2012 och jag åkte in med sprucken tarm. Låg med antibiotikadropp i två veckor, varför de valde att inte operera vet jag inte – men ” frisk” blev jag tillslut. 

Jag har haft känningar av detta magsår ett tag nu – vilket inte är så konstigt med tanke på allt som hänt.

Jag ska nu ” citera” några av de kommentarer som skrivits i samband med mordet på Eva-Marree , visserligen i Nasserasse tidningar – men orden gör inte mindre ont för det. Innan jag lägger upp det ska jag berätta om den kvinna som skrev till mig på ett mycket otrevligt sätt då jag la upp en bild på mina barnbarn i bloggen att jag omedelbart borde ta bort den bilden nu när jag äntligen fått en bild på dem ( att jag har foton på dem från deras MOR har tydligen aldrig slagit denna kvinna in ) för bilden kan användas ofördelaktigt och det kan skrivas negativt om barnen pga deras hudfärg.  På allvar alltså kvinna: hur naiv är du? Att du är en av dem som med glädje är med i kidnappningen av dessa barn var tydlig på det du skrev – men en sak ska du veta: Mina barnbarn kommer ALDRIG bli dina! Och att du skäms över att de är mulatter och borde gömmas undan pga detta – ja ska du verkligen vara så involverad i dem som du är? Ytterligare ett ex på soc oförmåga att se till barnens bästa! För att sätta dem hos folk som skäms över att de är mulatter är ju verkligen underbart!  Lär barnen att skämmas för sitt ursprung – hurra! Fast i Västerås soc fall så är det så att de vill att barnen ska skämmas för att mamman är ” vit “. Omvänd rasism alltså.

Nu till dessa kommentarer:
( Och titta noga på datumen dessa skrevs – och säg sedan att den bild jag med stolthet publicerade på min blogg på mina barnbarn är upphovet till dessa kommentarer! )

 

 

 

Kansallismielinen skriver: 2013-11-08 kl. 19:03
De vore ändå aldrig en naturlig del av samhället. Dessa mulattungar är ett problem, sjuka människor blandar sig med negrer, då det bildas en ännu sämre avkomma.

 

 

Anonym skriver: 2013-11-09 kl. 15:03
Nej, och därför borde de skickas ut ur Sverige och ner till sina farföräldrar och övriga artfränder nere i Uganda.
Här hör de inte hemma. De kan aldrig, och ska inte heller bli en del av det svenska samhället pga sit afrikanska ursprung med alla problem det automatiskt medför.

 

 

Eugenianna skriver: 2013-11-10 kl. 22:06
Mikael Forsten är du genetiskt invävd i den judevävda mångetniska rasfientliga mattan genom vänskap eller släktband som gör att du blivit en av de som deltar i massgenmordet på de av Sveriges befolkning som är svenskar och vilken ras är du? Uppskattar du din ras?
Halvnegroider som med sin närvaro riskerar att bidra till oåterkalleligt genmord på den vita befolkningen som världsligt sett är minoritet kan inte logiskt av människoälskande uppmuntras stanna i Sverige oavsett om de bidrar ekonomisk till ett land, det accepteras endast få rasblanda med den svenska befolkningen av de som judelärts sätta högre värde på hur mycket kapital en människa drar in till storbankerna än värdet av bevarandet av landets ursprungsbefolkning.

 

 

Pursvensk skriver: 2013-11-12 kl. 19:01
Härligt att den satans jävla niggerhoran är död!!! Egentligen borde en svensk nationalist ha dödat henne…men nu är det ändå gjort! Hehe..

Jag älskar när sossar och annat pack blir dräpta. Jag är svensk! Pursvensk!!

 

Trevliga kommentarer va? Och fega kräken gömmer sig bakom nick och spelar stora. 

Dessa kommentarer och andra skickades till mig av ” vänner som ville väl och visa vad som skrevs”, men de tänkte inte på hur mycket det skadade mig. 

 

Dessa och liknande kommentarer finns i överflöd – och det värsta i det hela är att det finns de som inte är obekanta för mig heller – utan är ex tillsammans med min mans brors dotter – som aldrig träffat Eva-Marree personligen utan enbart vill framstå som en ” väl insatt i familjen närstående”. Äckliga as allihopa: han, Linda, Kevin och hon som kallar sig ” Tomtemor” Anita – som alla sålt ut min dotter och svikit henne å det grövsta! Och som fortsätter svika henne. 

Blev ett mera ” hatinlägg” igen – men vad kan folk begära? Att jag bara ska sitta och passivt ta emot allt skit som sprids? Att jag ska vara tyst och ” tacksam” över deras övergrepp? Att jag inte ska ( eller kan) visa känslor som spänner över hela registret?

Betyder det att jag inte älskar mina barnbarn över allt annat och vill ge dem trygghet och kärlek? Att jag vill att de ska minnas sin mor, få veta vem hon var? 

NEJ!!! Det är bara idioter som dessa och sociala myndigheten i Västerås som kan dra en sådan slutsats när det kommer till sorg, chock,saknad……

 

1382990837