ImageOm jag säger att jag hatar Joel för vad han gjort mot min dotter och hennes barn, vad han gjort mot mig iom detta – då får jag genast höra att det är “fel”.

 

Ja,folk går så långt att de säger att 

Du borde inte säga att du hatar Joel, du borde hedra din dotter istället med kärlek.

Vad är det med folk??? Tror de att jag ska klappa Joel på huvudet och säga

 Men lilla gubben då – vad trist att min dotter förstörde ditt liv genom att träffa dig och bli förälskad och skaffa barn med dig. Och sedan tvinga dig att stalka och förnedra henne och skada hennes barn för att skada henne. Och slutligen förstöra ditt fantasiliv som Superpappan, den stora gangstern hela Västerås är livrädd för – maffialedaren. Stackars dig som tvingades välja att mörda min dotter på ett så brutalt och plågsamt sätt bara för hon ville hålla sin son i handen och han hennes! 

 

Är det så ni resonerar? Att jag ska dalta med honom? Tycka synd om honom?

 

Välkommen till verkligheten önskar jag er. Det är inte som i Amerikanska rosa-romantiska-fluff-filmer där offrets anhöriga får själslig frälsning och känner ro i det som hänt genom att förlåta förövaren!

I verkligehetens situation hatar man det as som stal en älskad människa ifrån en!

Inte förenns ni själva (och gud förbjude ni någonsin ska behöva uppleva detta!) får beskedet om att erat barn blivit mördat, när det skett på ett sådant sätt att ni bara får sanningen i små brottstycken – och först när ni läser utredningen i sin helhet förstår hur brutalt erat barn mördats! 

När ni sitter där i rätten, mittemot aset som tagit livet av erat barn. När ni ser den omänniskan sitta oberörd och iskall, och hör aset säga ” Jag ångrar ingetting! ” 

När ni gjort detta – kom  och tala om för mig att hata är sååå fel och hedrar inte min dotters minne!

 

Han stal inte bara min dotter – hans stal hennes barn från henne, med hjälp av Eva-Marrees moster och Sociala myndigheterna, och även samhällets generella stigmatesering och schablonbilder media målat upp av sexarbetare.

Vill ni nu anklaga någon/några för att inte hedra min dotters minne – anklaga då myndigheterna som vanhedrar hennes minne och fortsätter förnedra henne och hennes barn.

 

Själv kommer jag fortsätta hata Joel med allt jag har, för resten av mitt liv!

 

Image