ImageDet har gått lite över 10 månader sedan Eva-Marree mördades, mördaren sitter i fängelse nu – efter 8 – 9 månaders turer i rättegångar. Frågan var ju aldrig om Joel är skyldig, utan varför han är skyldig. Svaret är otvetydligt att Joel anses som offret här – ett offer för mediciner, stackars pojk – som den dumma, dumma läkaren skrev ut åt honom. Varken TR eller HR tog ens hänsyn till att Joel knaprat i sig dessa mediciner i flera år redan innan han ens träffat Eva-Marree. Läkaren vittnade däremot om att Eva-Marree var orsaken till Joels höga doser av dessa mediciner! Men han – läkaren – hade aldrig någonsin träffat Eva-Marree, utan baserade sin uppfattning om att Eva-Marree förstörde stackars Joels liv eftersom Joel sa så.

Joels advokat tyckte att Eva-Marrees liv skulle granskas under lupp – varför? Varför skulle offrets liv granskas? För att hon fick skylla sig själv? För att rättfärdiga Joels narkotika/sprit påvekade nojjor som ” äkta rädsla och omtanke om barnen”? Jo, att vara hög och full och våldsam är ju att verkligen visa hur rädd man är om barnen……

 

Det finns ett flertal faktum att ta hänsyn till i detta mord – men som inte berörs alls. Nämligen Cederängens och framförallt Västerås Ungdom och barn avdelning.

Läser man ” utredningen” som denna myndighet gjorde under alla år – så ser man att dels så sågades hela utredningen av en känd professor, som ansåg den minst sagt klandervärd och rent hyenartad. Han ifrågasatte vad Eva-Marrees sexuella liv hade för vikt i detta – och varför det las en sådan enorm vikt på just detta.

När det kallades till möten kom Eva-Marree alltid på utsatt tid. På papper efter papper står att Joel i princip aldrig kom på utsatt tid. Hade de bestämt en telefontid hade han antingen bytt nummer – eller svarade att ” Det är inte bra att ni ringer nu”. Låter det som en ansvarsfull förälder? Och dessa myndigheter lät honom hålla på gång efter gång.

Umgängessabotage? Bra jobbat Joel! var deras inställning. Självklart ska du ha ensam vårdnad nu när du sett till att barnen inte träffat sin mamma på så lång tid.

 

Om man går till själva mordet, så visar det på allvarliga brister vad gäller säkerhet för både barn och föräldrar på Cederängens lokaler. Hur skulle annars detta mord kunnat ske?

Vems var kniven tex? Jo – Cederängens! De är ägare av mordvapnet. I mina ögon gör detta faktum att de är medbrottslingar – de möjliggjorde mordet. Och Cederängen är inhyrda och arbetar för kommunen – så deras skuld är heller inte frånkomlig.

Annika Elmes – som arbetar på Cederängen – och hennes arbetskamrat som också vittnade – begick mened, men har de åtalats för detta? NEJ! Varför inte?

Jag har sagt från början att kommunen satte kniven i handen på Joel – och det gjorde de bokstavligt. Kniven han tog låg öppet i DERAS kökslåda, kniven ägdes av DEM!

 

En dag – även om det kommer ta år – så kommer jag berätta för barnen att kommunen mördade deras mamma – lika mycket som deras pappa gjorde det. När de är stora nog att förstå.

 

Att Västerås försöker få barnen att glömma sin mamma helt är glasklart.

 

Joel skrek ju på rasism, diskremenering osv för att han är från Uganda – jag kanske ska göra samma sak? De diskreminerar mig för att jag är utländsk ( engelsk medborgare). Kanske de vaknar upp då? För utländsk som utländsk….. 

 

Nej, det är dags för kommunen ta sitt ansvar och sluta stoppa huvudet i sanden och tro allt bara ska gå över!

Och ni fega media som inte vågar fördjupa er och granska denna myndighet: ni är en skam! En skam för det fria ordet! 

Beror denna feghet på just det faktum att Joel är från Uganda och Eva-Marree var engagerad i sexarbetes frågor – att hon var sexarbetare? En kombination som är laddad? 

Image