När min dotterdotter var liten – innan min dotterson var född – ställde Västerås socialförvaltning min dotter ett ultimatum: Lämna Joel och flytta, annars tar vi barnet.
De gav tom min dotter en lägenhet som kommunen äger.
De sa att Joel var för instabil och direkt farlig för barnet.

Detta var slutet av 2008, och Eva-Marree väntade sin son. Den son Joel påstod att Eva-Marree ” lurat på honom”. Den son Joel skrev till mig och sa han var säker på att hans bror var far till!

Men plötsligt, 1 1/2 år senare var Joel plötsligt i myndigheternas ögon inte bara ofarlig för TVÅ små barn, utan även fullt kapabel att ha dem ensam i sin vård!
Så de placerade barnen hos den man de tvingat min dotter lämna med sin dotter för han ansågs som för farlig att vara nära dottern!
Förra året, när Joel belönades med enskild vårdnad efter år av umgängessabotage i mars, ville myndigheterna plötsligt säga upp Eva-Marree från lägenheten, dvs tills det blev upptaget i HR och dessa myndgheter insåg att säga upp henne vore korkat av dem. Speciellt som de åter hade delad vårdnad och Eva-Marree med all sannolikhet skulle få tillbaka barnen.
Då föddes den briljanta idéen om Cederängen. Platsen där min dotter så brutalt mördades! Tanken var att om hon hade fått vårdnaden så skulle hon och barnen placeras där. I Västerås . Där galningen bodde!
Vilket hån! Vilket skydd hade det gett henne och barnen då??

Joel är diagnostiserad som sociopat med grava paranoida och narcicisstiska drag – en livsfarlig kombination, och den satte myndigheterna dessa två små barn hos! Även under häktestiden har han försökt styra barnen via brev. Där han kräver att få veta av barnen vilka de träffat och vad de sagt! Han kräver att de ska redovisa sina liv för honom!
Försök tänk er in i hur dessa barn haft det! Så styrda, så kontrollerade av honom! Lärda att inte ” prata om det och det”, Joel styrde allt! Och knappast utan hot inblandat. Han undanhöll barnen mer och mer från sin familj , ju större de blev och ju mer de kunde prata.

Inget kan få mig att tro annat än att myndigheterna visste! De visste att barnen for illa- men agerade inte. De var villiga offra dessa barn för sina ” principer” och gör det än idag.

Vad bryr de sig om vad dessa barn utsatts för? Vad bryr de sig om vad dessa barn behöver? När deras prestige och arbeten står på spel , vad spelar då två små trasiga barnasjälar för roll? >