Det är ord jag kommer ha med mig resten av mitt liv.

Dessa ord upprepades av barnens MB Karlström om och om igen i hans slutplädering;

” Det är inte mer än rätt och det mest anständiga att Kagagambe ( Joel ) betalar begravningen, det var trots allt han som så bestialiskt avrättade den person som låg i kistan”

” Det vore det mest anständiga att Kagambe inte motsätter sig skadestånden till barnen, då han skadat dem så”

Ja, i var och varannan mening använde han ordet ” anständigast “, vilket retade Joel och hans advokat Beskow mycket tydligt.

 

Åklagaren la fram en mycket stark och saklig slutplädering, där hon fullkomlig och obarmhärtigt sköt Beskows “försvar”, som byggde på ” medicineringen och läkarens inkompetens, som inte informerat stackars Joel om att han ju inte alls kan ansvöara för sina handlingar pga denna medicinering…” innan Beskow ens framfört sin slutplädering.

 

Mitt MB, Jari ; ( som visat sig vara en underbar människa ) följde upp åklagaren och i sin slutplädering “levandegjorde” han Eva-Marree, som han känt sedan 2009. Vi  satt alla med tårar i ögonen när han talade, även “rätten” var mycket känslomässigt berörda – det var verkligen svårt för mig att inte bryta ihop, men jag hade gett mig den på att just det skulle “Slaktaren” aldrig få se: hur jag bröt ihop….

 

Efter Jari var det Ekblads tur ( LL MB ), han var rättfram, hård, obarmhärtig: Han inte bara talade för sin klient utan även för Eva-Marree och bad uttryckligen rätten att titta på de bilder som finns på min dotter från rättsläkaren. Han beskrev dem inte i detalj, men tillräckligt för att alla skuulle förstå hur hemska de var!

 

Sedan var det då Karlström´s tur – han med ” det anständiga”

 

Beskow…. ja vad säger man om honom??!

Ok att han gör sitt jobb och ska försvara “Slaktaren”, men betyder det att  förnedra offren?! LL som nästan fick sätta livet till då hon försökte gå emellan, sa han:

” Ja, det var ju otur att hon kom ivägen för Joels kniv…”

” Det där ärret hon har – Joel`s hugg orsakde bara ett sår på 4,5 cm – att ärret är så stort är ju för att läkarna gjorde dubbelt så stort när de opererade”

Att Joel missat hennes halspulsåder med millimetrar ansåg han inte vara något – han hade typ inställningen ” Nära skjuter ingen hare”….

I nästan en timme satt han och mässade i entonig röst där var och varannan mening avslutades med ” mediciner” felmedicinerad” läkarens fel” osv osv

Han drog upp fall från 1968 och 1969 bla som inte hade något sammband med denna slakt, denna avrättning att göra. Sedan har han mage att kasta ur sig att en man blv knivhuggen 60 ggr – MINSANN! – och han överlevde i 1-2 minuter – MINSANN! Så Eva-Marree led inte, det gick fort, efetrsom hon “bara var vid fullt medvetande och vid liv i mellan ½ -1 minut efter Joel avslutat jobbet!!!!   

Va???!!!!!

Och han fortsatte på linjen att Eva-Marree hade bara sig själv att skylla – för stackars Joel hamnade i en mycket lämplig psykos under själva slakten – men var helt klar inna och efter!

Ja, han var så klar efter, att han skrek att någon skulle ringa polis, för Eva-Marree var knivhuggen! Tills han insåg det faktum att ett antal personer bevittnat hela händelsen! Då hoppade han över häcken och ut på gatan och ringde polisen – och vad sa han? Jo att Eva-Marree misshandlat honom och han skyddade barnen! Samt upprepade gång på gång att polisen inte fick skjuta honom……

DET ANSTÄNDIGA HADE VARIT ATT FANSKAPET STOD FÖR VAD HAN GJORT OCH INTE GÖMDE SIG BAKOM MEDICINER ” SOM HAN NU EFTER 8 ÅR FÅTT VETA GJORDE HONOM TOKIG”, SÅ NU FÖRSTOD HAN JU VARFÖR HAN MÖRDADE MIN DOTTER!!!!!

OCH DET ANSTÄNDIGA AV BESKOW VORE ATT EFTER DOMEN – OM INTE FÖRR – GÅ UT I SAMMA MEDIA HAN SKRIKIT OM ATT MIN DOTTER SKADADE SINA BARN – VILKET HAR FRAMKOMMIT VARIT JUST DE FRIA FANTASIER ALLA SOM KÄNDE EVA-MARREE REDAN VISSTE DET VAR – OCH BE OM URSÄKT FÖR DETTA GROVA FÖRTAL!

Men så ANSTÄNDIG är inte det kräket till advokat att han gör det.

 

2013_05_12_20_44_52_511

Denna bild på min dotter säger allt:

” Du trodde du skulle klara dej – men icke ser du…”

 

BTW jag ville inte ha något skadestånd – pengar är fjuttigt i allt det här, men var tvungen begära det ändå – det ” är praxis”…. Min tanke var då, att skulle jag nu tvingas till det så hade jag tänkt skänka en del till en orginisation min dotter brann för – men då ingen av dess medlemmar ens visade sig på rättegången så har jag slagit bort det helt. Jag hade kunnat tagit att ingen kom, om det inte lovats att det skulle kommas, men istället kom den ena ursäkten efter den andra. Varför inte bara säga sanningen? Och hur ska någon som inte varit med och tagit del av allt detta, kunna ” berätta min dotters historia”?

Det går inte…. man kan inte bara ta valda delar som passar en – man måste ta helheten.

Och för de som som tror ( och sagt det rent ut ) att jag övergav min dotter…. Ni har ingen aning som helst om någoting! Så tänk er noga för innan ni säger sådana saker igen!  Bara att säga att jag övergav henne, svek henne, med tanke på att hon ringde mig 35 minuter före mordet och jag missade samtalen – hur tror ni det känns? Jag kommer få leva med det resten av mitt liv, att jag missade dessa samtal och kommer alltid få leva med frågan om hon hade levt idag om jag bara hört mobilen!

Det fanns ett skäl till att min dotter sökte tryggheten här och inte hos er på slutet, efter vi flyttat ner : VI ÄR NÄMLIGEN HENNES FAMILJ – HENNES RIKTIGA FAMILJ. OCH VI HÅLLER ALLTID IHOP, OAVSETT VAD SOM HÄNT!